Room for Emotions

Strawberry brinner för oförglömliga upplevelser.

Men för Strawberry handlar det inte om restaurangerna, mötesrummen, gymmet eller spaanläggningarna. Det handlar inte ens om hotellen eller Strawberry Arena. Det handlar om människorna som samlas där. Om glädjen, pulsen och spänningen. Ibland tårarna, hoppet och kanske till och med euforin. Allt handlar om de känslor som Strawberrys platser rymmer och hjälper till att skapa.

Varje dag och varje plats är ett nytt tillfälle för upplevelser – oavsett om det handlar om glädjen av att se sin favoritartist på scen, avslappningen i att sova i den skönaste sängen i en helt främmande stad, eller den pirriga känslan inför en efterlängtad fotbollsmatch.

Strawberry Arena är en arena för de stora känslorna; på scenen, på planen och på läktaren. En arena fylld av glädje, hopp, tårar och upplevelser i världsklass.

Strawberry handlar om att uppleva mer. Att känna mer.

Om Strawberry

Från och med juli 2024 är Strawberry namnpartner till Nationalarenan i Solna. Strawberry är en av nordens största hotellkedjor och för 30 år sedan startade allt med ett enda hotell. Idag består Strawberry av 20 000 anställda och 240 hotell. Inom Strawberry finns både kedjehotell och fristående hotell, men gemensamt är att alla gäster erbjuds unika upplevelser. 

Strawberry grundar sig i sina starka kärnvärderingar – energi, mod och begeistring, med strävan efter att vara ett annorlunda företag, en rebell i branschen med ett varmt hjärta. Ambitionen är inte bara att förändra branschen, utan även göra vår värld till en bättre plats att leva på, arbeta i och resa genom. Hos Strawberry är du välkommen som du är, oavsett kön, religion, sexuell läggning eller nationalitet. I företaget jobbar fantastiska människor från fler än 150 länder. 

För Strawberry är den största passionen människor och vår planet.

WeCare

På Strawberry finns ett gemensamt mål om att lämna en hållbar, välmående planet till framtida generationer. Målet är därför att bli klimatneutrala i sin egen drift år 2030. Strawberry jobbar aktivt med att minska sin klimatpåverkan varje dag i den egna verksamheten för att på riktigt minska utsläppen på vår planet. 

De människor som jobbar hos Strawberry är de som byggt bolaget. Målet är att vara branschledande inom mångfald och inkludering. Ett område som bolaget brinner extra mycket för är HBTQIA+ personers rättigheter, och därför har Strawberry varit huvudsponsor till Pride över hela Norden de senaste 10 åren.

Strawberry värdesätter mångfald och tror att människor från olika kulturer och med olika bakgrund gör oss alla smartare och mer kreativa. Strawberry står stolt upp för sina värderingar och det de tror på och inkluderar sitt sociala hållbarhetsarbete i den dagliga verksamheten genom att göra mer för sina gäster, anställda och för samhället.

Red Carpet

Vill du få exklusiv tillgång till event och konsertbiljetter på Strawberry Arena och mängder av andra arenor runt om i Norden? Då ska du bli medlem i Strawberry och aktivera Red Carpet!

Med Red Carpet erbjuder Strawberry möjligheten att få köpa biljetter till konserter och boka hotellrum före alla andra! Självklart är Red Carpet och medlemskapet i Strawberry helt gratis, och du får uppdateringar på e-post när biljetter till stora konserter och event släpps.