Morgan Wallen
Datum
28 augusti 2024

Åldersgräns13 år

Arrangör

Live Nation

Morgan Wallen åker på sin första Europaturné och kommer till Strawberry Arena den 28 augusti!

Morgan Wallens turné One Night At A Time 2024 har hyllats och nu står det klart att han tar med turnén till Europa! Den 28 augusti intar stjärnan Strawberry Arena, med som support följer Larry Fleet och Lauren Watkins.

Svårt att sitta still till Morgan Wallens ljuva stämma? 💃🕺

Då ska du sikta dansen mot skyarna i Sky Lounge West! Där får du inte bara fritt svängrum för dans och häng - utan dessutom Street Finger Food, snacks och ett dryckespaket. Du och ditt sällskap får en ultimat konsertkväll med tillgång till Sky Lounge West två timmar innan och en timme efter konserten✨ Notera att platserna i Sky Lounge West inte inkluderar en ordinarie läktarplats. Behöver benen en paus från festen kan du istället slå dig ned vid barborden med något gott att dricka! 
>BOKA NU

Datum & tider

  • Onsdag28 augusti 2024
    19:00

Inför besöket

Läs mer
Datum
28 augusti 2024

Åldersgräns13 år

Arrangör

Live Nation

Hålltider

Mer exakta hålltider får vi oftast från arrangören några dagar innan evenemanget. Så fort tiderna bekräftats publiceras de här! Tänk gärna på att karaktären av live-evenemang innebär att tider ofta är ungefärliga. Varken arrangören eller vi brukar kunna meddela en exakt sluttid för evenemang och inte i förväg bekräfta vilken tid artisten går på scenen.

Hitta hit

Strawberry Arena ligger i Arenastaden i Solna, strax norr om Stockholm och 10 min från Stockholm City. Till och från arenan tar du dig enklast med kollektivtrafik; pendeltåg, tvärbana, tunnelbana eller buss.
Hitta din bästa resväg
Hitta din entré och sektion

Ät & drick

På Strawberry Arena finns alla möjligheter att stilla hungern och släcka törsten i någon av våra restauranger, barer och kiosker. Specifikt utbud och öppettider presenteras här närmare evenemanget.
Se generellt mat- och dryckesutbud

Det praktiska

Observera att nationalarenan i Solna, tidigare Friends Arena, har bytt namn till Strawberry Arena. Din biljett gäller oavsett om det gamla arenanamnet står på biljetten.

Många besökare väntas och eftersom säkerhetsnivån är hög kan inpasseringen ta tid. För smidigast entré – kom i god tid till arenan. Väskor, paraplyer, flaskor, systemkameror och mat & dryck får inte tas med in.

Boende

Ska du besöka Strawberry Arena? Få en bekvämare och härligare upplevelse med boende i världsklass i närheten av arenan!
Boka boende nära arenan

Ett tryggt evenemang

Hos oss ska du känna dig trygg och säker under evenemanget. Läs mer om hur vi jobbar för att du ska få en trygg arenaupplevelse.

FAQ

Är något fortfarande oklart listar vi de vanligaste frågorna vi brukar få i vår FAQ. Och svaren, så klart! 

Live is Life

Visa att du var här. När det hände. LIVE! Tagga @stockholmlive i dina bilder från evenemanget och dela upplevelsen med oss!

Om evenemanget

Läs mer

Biljetter

Ordinarie
525 -1230 SEK
+ serviceavgift
Rullstolsplatser
980 SEK
+ serviceavgift
Sky Lounge West
2935 SEK
+ serviceavgift
Vi kör dig dit - och tryggt hem igen

Vi kör dig dit - och tryggt hem igen

Låt Taxi Stockholm vara en del av din upplevelse! Vi ser till att du kommer till och från arenan smidigt, tryggt och bekvämt. Ladda ner appen i App Store eller Google Play.