Bruce Springsteen and The E Street Band
Datum
22 juli - 18 juli 2024

Åldersgräns13 år

Arrangör

Live Nation

Väskförbud

Detta evenemang har totalt väskförbud. 

Arenataket

Taket är stängt

Bruce Springsteen and The E Street Band återvänder till Sverige för två konserter på Strawberry Arena!

I somras levererade Bruce Springsteen and The E Street Band ”the greatest show on earth” (Billboard) i Europa och nu meddelar bandet att de återvänder nästa år för 22 konserter! Med start den 5 maj i Cardiff, Wales, kommer Springsteen and The E Street Band att ta med sin ”rapturous and cathartic” (USA Today) världsturné 2024 till Sverige och Strawberry Arena för två konserter i juli!

Datum & tider

  Inför besöket

  Läs mer
  Datum
  22 juli - 18 juli 2024

  Åldersgräns13 år

  Arrangör

  Live Nation

  Väskförbud

  Detta evenemang har totalt väskförbud. 

  Arenataket

  Taket är stängt

  Väskförbud

  Detta evenemang har totalt väskförbud.

  Polismyndigheten har infört ett totalförbud mot införsel av väskor vid större evenemang. Undantag kan endast beviljas av medicinska skäl mot uppvisande av läkarintyg.

  Läs mer hos Polismyndigheten.

  Hålltider

  17:00 Entréer öppnar

  20:00 Dags för Bruce Springsteen and The E Street Band att inta scenen!

  23:00 ca Konserten slutar

  Hålltiderna gäller både måndag den 15:e och torsdag den 18:e juli.

  Hitta hit

  Strawberry Arena ligger i Arenastaden, 10 minuter norr om Stockholm City. Eftersom det kommer att vara många människor i rörelse så rekommenderar vi att du planerar din resa i god tid på sl.se eller i SL-appen och använder tunnelbanestationerna Solna Centrum (18min gångavstånd) eller Näckrosen (15min gångavstånd) till och från arenan för att undvika trängsel. Lämna gärna bilen hemma för att undvika köer i trafiken.

  Om du väljer att åka med pendeltåg, observera att vissa pendeltåg på linje 40 och 41 inte stannar vid Ulriksdal, stationen efter Solna station.

  Tvärbanan mellan Stora Essingen och Sickla är ersatt av buss. Tvärbanan mellan Stora Essingen och Solna station går som vanligt.

  För mer information kring kollektivtrafik inför evenemanget, besök gärna Solna stads hemsida.

  Hitta din bästa resväg
  Hitta din entré och sektion


  Till dig med entré Y/Gate 1 & entré X/Gate 2
  För att ta dig till entré Y vid Gate 1 så ska du gå till höger från entré A, runt om arenan och förbi Quality Hotel Strawberry Arena. Där ser du en trappa och vart du ska ställa dig för att köa till entrén. Entré X vid Gate 2 hittar du till vänster om arenan från entré A. Där ser du en trappa och vart du ska ställa dig för att köa till entrén.
  Det går inte att ta sig till entré Y/Gate 1 och entré X/Gate 2 nerifrån vägen.

  Här hittar du en större karta och du kommer att se skyltar på plats som tar dig till entré Y/Gate 1 och entré X/Gate 2. Det kommer även att finnas evenemangsvärdar som kan hjälpa dig.

  Boende

  Ska du besöka Strawberry Arena? Få en bekvämare och härligare upplevelse med boende i världsklass i närheten av arenan!
  Boka boende nära arenan

  Ät & drick

  A Bistro Bar
  Kom och häng med andra fans på A Bistro Bar vid entré A! Slå dig ner med något gott att äta eller dricka före eller efter konserten. Här hittar du allt från smaskiga hamburgare till goda drinkar. A Bistro Bar har öppet från 12:00 till 01:00 under båda konsertdagar.

  Signalparken - Tillgängligt för dig med ståplats
  Här garanteras härlig stämning och food trucks som erbjuder hamburgare, gyros, kebab, bao buns och korv. Du kommer att se skyltar till Gate 1 där Signalparken ligger.
  Det kommer även att finnas ett barområde i anslutning till Gate 2 där du hittar pizza slices och hamburgare. Barerna finns både på utsidan och insidan av arenan.

  Barer
  Väl inne i arenan så finns det även barer på läktare 1 vid sektion 115-126, läktare 2 vid sektion 206 och 235 samt läktare 3 vid sektion 316-326 samt 339. Utöver läskande drycker så finns det även wraps, hamburgare, pizza och alkoholfria alternativ.
  Du som har ståplats har barer tillgängligt på sidorna samt längst bak på parketten.

  Kiosker
  I våra kiosker finns alkoholfri dryck, pizza, korv, popcorn, kaffe och godis. I utvalda kiosker hittar du även nachos och hamburgare. Det finns kiosker på hela läktare 1 och 3. På läktare 2 finns det kiosker vid sektion 205-237.

  Utvalda serveringar erbjuder glutenfria, vegetariska och veganska alternativ.

  Signalparken och övriga barer har öppet till dess att konserten börjar och kioskerna stänger när konserten är slut.

  Det praktiska

  Observera att nationalarenan i Solna, tidigare Friends Arena, har bytt namn till Strawberry Arena. Din biljett gäller oavsett om det gamla arenanamnet står på biljetten.

  Mobilbiljetter

  På evenemanget gäller endast mobilbiljetter, det vill säga att du antingen måste uppvisa din biljett och QR-kod via ditt Ticketmaster-konto i din mobil eller via Ticketmaster-appen. Läs mer här.
  För frågor om dina biljetter eller Ticketmasters app - vänligen kontakta Ticketmaster.

  Merchandise
  Under evenemangsdagarna den 15:e och 18:e juli så hittar du merchandise utanför arenan vid entré Bx, mellan entré G och H samt mittemot entré A (nedanför O'Learys) från kl. 13. Det kommer även att finnas merchandise på varje plan i arenan.
  Från den 16:e och 17:e juli så kommer merchandise-försäljning vara tillgängligt nedanför O'Learys från kl. 12:00 - 18:00.

  Väskförbud
  Inga väskor, inklusive mindre handväskor, magväskor, tygkassar och plastpåsar, får tas med in. Det är inte heller tillåtet att ta med paraplyer, flaskor, systemkameror, mat och dryck in i arenan. Det kommer inte att finnas garderob tillgängligt.

  Många besökare väntas och eftersom säkerhetsnivån är hög kan inpasseringen ta tid. För smidigast entré, kom i god tid. 

  Ett tryggt evenemang

  Hos oss ska du känna dig trygg och säker under evenemanget. Läs mer om hur vi jobbar för att du ska få en trygg arenaupplevelse.

  FAQ

  Är något fortfarande oklart listar vi de vanligaste frågorna vi brukar få i vår FAQ. Och svaren, så klart! 

  Live is Life

  Visa att du var här. När det hände. LIVE! Tagga @stockholmlive i dina bilder från evenemanget och dela upplevelsen med oss!

  Om evenemanget

  Läs mer

  Biljetter

  Ordinarie
  625 -1500 SEK
  + serviceavgift
  15 juli
  Rullstolsplats
  18 juli
  Rullstolsplats
  Vi kör dig dit - och tryggt hem igen

  Vi kör dig dit - och tryggt hem igen

  Låt Taxi Stockholm vara en del av din upplevelse! Vi ser till att du kommer till och från arenan smidigt, tryggt och bekvämt. Ladda ner appen i App Store eller Google Play.