P!NK
Datum
25 juli 2024

Åldersgräns13 år

Arrangör

Live Nation

Väskförbud

Detta evenemang har totalt väskförbud. 

P!NK tar över Strawberry Arena med sin ”Summer Carnival” den 25 juli!

Turnén startar i Cardiff den 11 juni och avslutas i Stockholm den 25 juli 2024. I flera av städerna, inklusive Stockholm, blir det P!NKs första konsert sedan 2017. Som tidigare kommer Special Guests The Script, Gayle och DJ-producenten KidCutUp att följa med.

Sedan debuten 2000 har P!NK släppt 8 studioalbum, 1 album med hennes största hits, haft 15 singlar placerade på topp 10 på Billboards Hot 100-listan (fyra på #1) och har sålt slut arenor över hela världen.

Under 2023 genomförde P!NK sina första konserter i Europa på över fyra år och hyllades unisont av kritiker. Beskriven som ”The greatest live entertainer in the world” och ”hands down the best concerts, ever” tog P!NK sin “Summer Carnival” turné till över 1 miljon fans. Nästa sommar har turen kommit till Stockholm och Strawberry Arena!

Datum & tider

  • Torsdag25 juli 2024
    18:45

Inför besöket

Läs mer
Datum
25 juli 2024

Åldersgräns13 år

Arrangör

Live Nation

Väskförbud

Detta evenemang har totalt väskförbud. 

Väskförbud

Detta evenemang har totalt väskförbud.

Polismyndigheten har infört ett totalförbud mot införsel av väskor vid större evenemang. Undantag kan endast beviljas av medicinska skäl mot uppvisande av läkarintyg.

Läs mer hos Polismyndigheten.

Hålltider

17:30 Entréer öppnar

18:00 Kvällen inleds av DJ KidCutUp, följt av artisten Gayle och sedan bandet The Script. Därefter är det dags för P!NK att inta scenen! 

23:00 ca Konserten slutar

Hitta hit

Strawberry Arena ligger i Arenastaden, 10 minuter norr om Stockholm City. Eftersom det kommer att vara många människor i rörelse så rekommenderar vi att du planerar din resa i god tid på sl.se eller i SL-appen och använder tunnelbanestationerna Solna Centrum (18min gångavstånd) eller Näckrosen (15min gångavstånd) till och från arenan för att undvika trängsel. Lämna gärna bilen hemma för att undvika köer i trafiken.

Om du väljer att åka med pendeltåg, observera att vissa pendeltåg på linje 40 och 41 inte stannar vid Ulriksdal, stationen efter Solna station.

Tvärbanan mellan Stora Essingen och Sickla är ersatt av buss. Tvärbanan mellan Stora Essingen och Solna station går som vanligt.

För mer information kring kollektivtrafik inför evenemanget, besök gärna Solna stads hemsida.

Hitta din bästa resväg
Hitta din entré och sektion


Till dig med entré Y/Gate 1 & entré X/Gate 2
För att ta dig till entré Y vid Gate 1 så ska du gå till höger från entré A, runt om arenan och förbi Quality Hotel Strawberry Arena. Där ser du en trappa och vart du ska ställa dig för att köa till entrén. Entré X vid Gate 2 hittar du till vänster om arenan från entré A. Där ser du en trappa och vart du ska ställa dig för att köa till entrén.
Det går inte att ta sig till entré Y/Gate 1 och entré X/Gate 2 nerifrån vägen.

Här hittar du en större karta och du kommer att se skyltar på plats som tar dig till entré Y/Gate 1 och entré X/Gate 2. Det kommer även att finnas evenemangsvärdar som kan hjälpa dig.

Boende

Ska du besöka Strawberry Arena? Få en bekvämare och härligare upplevelse med boende i världsklass i närheten av arenan!
Boka boende nära arenan

Ät & drick

A Bistro Bar
Kom och häng med andra fans på A Bistro Bar vid entré A! Slå dig ner med något gott att äta eller dricka före eller efter konserten. Här hittar du allt från smaskiga hamburgare till goda drinkar. A Bistro Bar har öppet från 12:00 till 01:00.

Signalparken - Tillgängligt för dig med ståplats
Här garanteras härlig stämning och food trucks som erbjuder hamburgare, gyros, kebab, bao buns och korv. Du kommer att se skyltar till Gate 1 där Signalparken ligger.
Det kommer även att finnas ett barområde i anslutning till Gate 2 där du hittar pizza slices och hamburgare. Barerna finns både på utsidan och insidan av arenan.

Barer
Väl inne i arenan så finns det även barer på läktare 1 vid sektion 115-126, läktare 2 vid sektion 206 & 235 och läktare 3 vid sektion 316-326 samt 339. Utöver läskande drycker så finns det även wraps, hamburgare, pizza och alkoholfria alternativ.
Du som har ståplats har barer tillgängligt på sidorna samt längst bak på parketten.

Kiosker
I våra kiosker finns alkoholfri dryck, pizza, korv, popcorn, kaffe och godis. I utvalda kiosker hittar du även nachos och hamburgare. Det finns kiosker på hela läktare 1 och 3. På läktare 2 finns det kiosker vid sektion 205-237.

Utvalda serveringar erbjuder glutenfria, vegetariska och veganska alternativ.

Signalparken och övriga barer har öppet till dess att konserten börjar och kioskerna stänger när konserten är slut.

Det praktiska

Observera att nationalarenan i Solna, tidigare Friends Arena, har bytt namn till Strawberry Arena. Din biljett gäller oavsett om det gamla arenanamnet står på biljetten.

Mobilbiljetter

På evenemanget gäller endast mobilbiljetter, det vill säga att du antingen måste uppvisa din biljett och QR-kod via ditt Ticketmaster-konto i din mobil eller via Ticketmaster-appen. Läs mer här.
För frågor om dina biljetter eller Ticketmasters app - vänligen kontakta Ticketmaster.

Merchandise
Det kommer att finnas merchandise-försäljning utanför arenan vid entré Bx, mellan entré G och H samt nedanför O'Learys (mittemot entré A) från kl. 13. Det kommer även att finnas merchandise på varje plan i arenan.

Väskförbud
Inga väskor, inklusive mindre handväskor, magväskor, tygkassar och plastpåsar, får tas med in. Det är inte heller tillåtet att ta med paraplyer, flaskor, systemkameror, mat och dryck in i arenan. Det kommer inte att finnas garderob tillgängligt.

Många besökare väntas och eftersom säkerhetsnivån är hög kan inpasseringen ta tid. För smidigast entré, kom i god tid. 

Ett tryggt evenemang

Hos oss ska du känna dig trygg och säker under evenemanget. Läs mer om hur vi jobbar för att du ska få en trygg arenaupplevelse.

FAQ

Är något fortfarande oklart listar vi de vanligaste frågorna vi brukar få i vår FAQ. Och svaren, så klart! 

Live is Life

Visa att du var här. När det hände. LIVE! Tagga @stockholmlive i dina bilder från evenemanget och dela upplevelsen med oss!

Om evenemanget

Läs mer

Biljetter

Ordinarie
575–1475 SEK
+ serviceavgift
Rullstolsplatser
1250 -1475 SEK
+ serviceavgift
Vi kör dig dit - och tryggt hem igen

Vi kör dig dit - och tryggt hem igen

Låt Taxi Stockholm vara en del av din upplevelse! Vi ser till att du kommer till och från arenan smidigt, tryggt och bekvämt. Ladda ner appen i App Store eller Google Play.